Ge ditt företag det bästa rampljuset!

Priser och bokning

Sätt ditt företag i ramljuset på Yrkeslärarkonferensen

Exponerings­möjligheter

För att boka exponering, använd formuläret längst ner på sidan. Vi följer ”först till kvarn”-regeln för exponering. Om ett alternativ syns vid bokning betyder det inte alltid att det är ledigt, även om vi försöker hålla sidan uppdaterad.

Dagens värd

Öppna konferensen som Dagens Värd! Ni får även redan i entrén möjlighet att välkomna deltagarna. Dela gärna ut giveaways (ej badgeband).

Pris: 11 295 kr exkl moms per dag

Erbjuds bara till två företag

Plats vid scen (stor)

Till vänster om scenen erbjuder vi en yta lämplig för att till exempel ställa upp en servicebil, elbil eller liknande. Ej bara roll-up.

Pris: 12 295 kr exkl moms

Erbjuds bara till ett företag

Plats vid scen (mindre)

Vid scenen erbjuder vi en yta lämplig för att till exempel ställa upp en cykel eller display i liknande storlek. Ej bara roll-up.

Pris: 8 295 kr exkl moms
Erbjuds bara till ett företag

Badgeband

Logotypen för ert företag visas på bandet som fästs på namn-/programkort för deltagare och utställare. Bandet kan ha vilken bredd som helst, men måste ha en karbinhake för att fästa kortet. Alla får ett badgeband.

Pris: 7 295 kr exkl moms
Erbjuds endast till ett företag. Produktion och material ingår inte.

Nativeartikel

Med nativeannonsering förmedlar ni ert budskap i artikelformat med innehåll som informerar, engagerar och utbildar läsaren. Ni tar själva fram innehållet i form av text (word-fil) och bild, som vi sen publicerar efter vårt godkännande. Artikeln publiceras på den här webbsidan och i arrangörernas sociala medier.

Pris: 6 995 kr exkl moms

Möt din målgrupp på Yrkeslärarkonferensen

Monter

För att boka monter, använd formuläret längst ner på sidan. Vi följer ”först till kvarn”-regeln för monterbokningen. Om ett alternativ syns vid bokning betyder det inte alltid att det är ledigt, även om vi försöker hålla sidan uppdaterad.

Under 2022 hade vi alla montrar i korridoren mellan konferensrummet och lobbyn. I år lägger vi till fler montrar och skapar mer utrymme genom att öppna två konferensrum intill korridoren. Fika serveras i mitten av varje konferensrum.

För dig som inte behöver så stor yta

Enkel monter

Enkel monter

1 bord med duk och el framdraget.

Pris: 6 295 kr exkl moms

Enkel monter med 3-fas

1 bord med duk och el och 3-fas framdraget.

Pris: 6 295 kr exkl moms

För dig som vill ha en större yta

Dubbel monter

Dubbel monter

2 bord med duk och el framdraget.

Pris: 10 995 kr exkl moms

Dubbel monter med 3-fas

2 bord med duk och el och 3-fas framdraget.

Pris: 10 995 kr exkl moms

Det går att hyra TV och skärm via Skogshem & Wijk. Du hittar tillägg och priser i bokningsformuläret. Detta går även att boka i ett senare skede.

Det är en bra deal!

Boka monter och exponering

Skip to content