Läs mer om den främsta konferensen för dig som jobbar med elutbildning

Om Yrkeslärar­konferensen

Kompetensutveckling

Konferensen lyfter viktiga ämnen som bidrar till deltagarnas kompetensutveckling.

Nätverk

Att utbyta erfarenheter och bygga nätverk bidrar till ökad kunskap om hur elutbildning kan bedrivas.

InspiRation

Att delta i konferenser ger möjlighet att finna inspiration och nya idéer genom att lyssna på talare och andra deltagare.

Kvalitetssäkring

Vårt mål är att bidra till utvecklingen av kvalitetssäkrade utbildningar för blivande elektriker.

Fokus på framtidens elutbildning

Förstklassiga talare och experter

På Yrkeslärarkonferensen får du möjlighet att lyssna på och lära av branschens ledande experter och pedagoger.

De kommer att dela sina insikter och erfarenheter för att hjälpa dig att förbättra din undervisning och förbereda dina elever för framtidens yrkesliv inom elbranschen.

Detta är en unik möjlighet att utöka ditt nätverk och samla värdefulla resurser för din egen professionella utveckling.

Tillsammans skapar vi framtiden

Kom och var med på två intressanta, inspirerande och roliga dagar

Fakta om Yrkeslärar­konferensen

Aktuella ämnen

Under konferensen behandlas viktiga ämnen som är avgörande för att säkerställa kvaliteten på elutbildningar, så att de uppfyller arbetsmarknadens förväntningar på framtidens elektriker.

Attraktiv utbildning

Under konferensen diskuterar och utbyter vi idéer om hur vi skapar en mer attraktiv utbildning för unga och yrkesväxlare.

Hållbarhet

Under konferensen är hållbarhet och energiomställning centrala teman som genomsyrar allt vi gör, eftersom dessa frågor är viktiga att integrera i elutbildningar för att förbereda studenter inför framtida utmaningar inom branschen.

kompetensutveckling

Konferensen har som mål att erbjuda kompetensutveckling för yrkeslärare, lärare inom gymnasiegemensamma ämnen, studie- och yrkesvägledare samt rektorer som arbetar med elutbildning.

Framtiden är elektrisk

Med den snabba tekniska utvecklingen inom elbranschen finns det ett stort behov av att uppdatera och förbättra undervisningen för att säkerställa att framtidens elektriker har rätt kunskaper och kompetenser för att möta branschens krav och behov.

Annonsera här

annonserings­möjlighet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Fakta och annat smått och gott kring konferensen

Lite saker du bör veta

Konferensen är kraftigt subventionerad av branschen och genom intäkter från utställare. Vi erbjuder därför inget paket utan logi eftersom kostnaderna på totalen övergår kostnaden för logi.

Eftersom majoriteten av rummen på Skogshem & Wijk är enkelrum kan vi tyvärr inte erbjuda något paket med dubbelrum. Men om du reser som par och önskar ett dubbelrum kan du kontakta vår projektledare Anna Byström så undersöker hon möjligheterna att ordna detta åt er. Vänligen notera att det kan finnas en extra kostnad för att uppgradera till ett dubbelrum.

Du ansvarar själv för att boka och betala din resa till konferensen.

Vi erbjuder en busstransfer tur och retur från Centralstationen för 175 kronor exklusive moms som kan bokas i samband med din anmälan.

Bussens avgångstider

30 oktober kl 10:50 Cityterminalen
31 oktober kl 15:45 Skogshem & Wijk

Avbokning är möjlig fram till den 31 juli 2024. Efter det datumet är anmälan bindande och faktureras i sin helhet. Vänligen notera att vi inte har något vinstsyfte. Om konferensen blir fullbokad kommer eventuella avbokningar efter den 31 juli 2024 inte att faktureras. Du kan också överlåta din bokning till en kollega, meddela i så fall projektledare Terese Lilliehorn, terese@lejonkatt.se.

Allmän FAQ

Frågor om konferensen

Nej, konferensen är inte enbart för yrkeslärare. Alla som arbetar med elutbildning är varmt välkomna och kommer att dra nytta av konferensens innehåll.

Dessvärre kan du inte ta med dig en medföljare. Konferensen är uteslutande för dig som jobbar med elutbildning.

Vi har inget endagarspaket tillgängligt för konferensen. Men du är välkommen att delta under en av dagarna om du så önskar. Vänligen notera att vår konferens är kraftigt subventionerad för att göra det möjligt för så många som möjligt att delta. Därför kan vi inte erbjuda någon rabatt för deltagande under endast en av dagarna. Vi hoppas att du förstår och ser fram emot att ha dig med oss under konferensen.

Vi har valt att inte erbjuda miniseminarier med utställare på konferensen. Anledningen är att vi vill fokusera på ämnen som är relevanta och aktuella för alla deltagare, oavsett yrkesroll. Konferensen är öppen för alla som jobbar med elutbildning och vi vill säkerställa att alla får ut så mycket som möjligt av sin tid här.

På vår konferens finns det gott om tid för att nätverka med andra deltagare. Vi har tagit hänsyn till feedbacken från förra årets enkäter och lagt till ännu mer tid för nätverkande under årets konferens. Vi tror att det är viktigt att möjligheten till att bygga nya kontakter och stärka befintliga relationer ska finnas på plats då det kan öka deltagarnas möjligheter till att skapa nya affärsrelationer och samarbeten.

Årets konferens fokuserar på utbildning i förändring som huvudtema. Om du är intresserad av att delta i någon panel är du mer än välkommen att kontakta oss för att diskutera dina idéer och vad du vill bidra med. Kontakta antingen vår projektledare Terese Lilliehorn eller Åsa Gabrielsson från ECY, eller Jonas Andersson från ETG College så tar vi ett samtal om möjligheterna och om det finns någon öppning i programmet som passar dig. Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill vara en del av vår konferens!

Skip to content